Oamsin Termpaiboon vezetésével Thaiföldről

Rugalmas Erő Chi Kung és Belső Energia Workshop

Workshop

2024. május 13-15.

Budapest

22. kerület

Oamsin Termpaiboon

Főoldal 9 Programok 9 Rugalmas Erő Chi Kung Workshop

Oamsin Termpaiboon, Mark Rasmus tanítványa Magyarországon

Teljesítsd ki magad Mark Rasmus mester programjának megismerésével! Ez a program megismertet a belső harcművészetek mélységeivel, alapos tudásanyaggal lát el a Rugalmas Erő Chi Kung-ról és még több mindenről.

Az alapelveket bemutató anyagok, Tai Chi és Chi Kung oktatóknak és gyakorlóknak is javasolt – benne olyan információkkal, melyeket jellemzően nem publikálnak széleskörűen.

Mark Rasmus mester tanításai alapján olyan értékes tudáshoz juthatsz, melyek mély belső megalapozottságúak, és bizonyítottan gyors eredményre vezetnek. Így a belső energia tréningen, Fa Jin fejlesztésen és Chi Kung gyakorlatokon keresztül mentális fejlesztő képzésekig, a program olyan tudásanyagot kínál, amivel belső harcművészeti képességeid szintet léphetnek.

Kezdő és haladó belső harcművészeknek, meditálóknak és Chi Kung gyakorlóknak is szól a program. Akár teljesen kezdő vagy, akár mélyíteni szeretnéd belső harcművészeti megértésedet, ez a program értékes ismereteket nyújt.

Mark Rasmus tanítványa, Oamsin Tempaiboon Magyarországra látogat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Jelentkezz, bontakoztasd ki valódi önmagadat a belső erők és energiák megértése által!

Mark Rasmus a Rugalmas Erő Chi Kungról

Alapvetően arról van szó, hogyan lehet egy érintéssel összetörni a másik struktúráját, szerkezetét. Tai Chiban és Chi Kungban a test védő chije az, ami a súlypontot az egyensúlyi helyzetben megtartja. Tehát az a kérdés, hogyan tudjuk megszakítani ezt a védő chit. Belsőleg sokféle módszerrel megtehetjük, fizikai erővel 2 egyszerű módszer létezik.

Az első, hogy összenyomjuk, majd felengedjük a másikat.

Amikor megérintjük, összekapcsolódunk a talpával, ahol őt a talaj alátámasztja. Összenyomjuk ezt az érintési ponttól a talpáig tartó vonalat, majd elengedjük. A súlypontja először lefelé nyomódik a testben, majd felugrik kissé a fascia rugalmasságának köszönhetően. Minden ín és szalag összenyomott állapotba kerül, majd, amikor kiengednek, a súlypont is felugrik, és a védő chi elvékonyodik. Tehát az ember a teste rugalmasságától függően egy pillanatra elveszti az egyensúlyát. Minél rugalmasabb a belső összekötöttség, annál nagyobb lesz a rés a súlypont kibillent és egyensúlyi állapota között.

A második a „ki-be” módszer.

Amikor megérezzük a másik felénk irányuló feszítését, ellentétes erővel belenyomunk ebbe a feszítésbe, aztán elengedjük. A feszültség kienged, mint egy rugó, aminek megszűnik az összenyomottsága, és a súlypont kikerül az egyensúlyi helyzetből. Egy pillanatra a test elveszti az egyensúlyát, aztán visszanyeri. A kibillent és az egyensúlyi állapot közti résbe visszük be az erőt, ott akarjuk megfogni a másikat. Amikor a tudatunkat és a fizikai erőnket vagy a kinetikus erőhullámokat végigvisszük ebben a résben, nagyon nehéz a másiknak visszanyerni az egyensúlyát. Ha a kibillent és az egyensúlyi állapot közötti térben találjuk el a másikat, a védő chi gyenge, így tudjuk a legnagyobb hatást elérni a lehető legkisebb energiával. Nagyon erős hatást lehet létrehozni azáltal, ha fizikai erőt viszünk be ebbe a térbe, és akkor is, ha belső erőt. A jó birkózók használják azt a technikát, hogy az ellenfél súlypontja alatt támadnak.

Megcsinálunk néhány gyakorlatot, amiken keresztül megtanuljuk megtalálni, megérezni ezt a rést, és fizikai vagy belső erőt vinni oda. Az elméleti háttér megértése néhány percbe telik, az pedig néhány órába, hogy megérezzük a rést a másik ember kibillent és az egyensúlyi állapota közt.”

Kezdőket és haladókat is várunk szeretettel!

A workshop témái

Rugalmas Erő Chi Kung

Belső Energia Tréning

Fa Jin Fejlesztés

Mentális Fejlesztő Tréning

Vitál, Asztrál, Mentál Energia

10 mozdulat

4 Elem Energia

Tűz, Víz, Levegő, Föld

Előzetes tapasztalat nem szükséges. A világos és könnyen követhető gyakorlatoknak és instrukcióknak köszönhetően, belső harcművészeti kiválóságod felé induló utazásod megkezdéshez mindössze arra kell képesnek lenned, hogy figyelmeddel végig jelen legyél.

Mit fogsz tanulni?

Chi Kungot

Meditációt

Relaxációt

Belső harcművészeteket

Kiknek szól a kurzus?

Belső harcművészetek gyakorlóinak

Harcművészeknek

Meditálóknak

Chi Kung gyakorlóknak

Információ – Jelentkezés

Rugalmas Erő Chi Kung és Belső Energia Workshop
Budapest

Információ

2024. május 13-15.

hétfő – szerda
17.00 – 21.00

Budapest

22. kerület, Közgazdász utca

A workshop díja

120 EUR/3 nap

50 EUR/1 nap

Oamsin Termpaiboon

Thaiföld

Jelentkezés

A workshopra az alábbi űrlap kitöltésével vagy az info@vadasmihaly.com email címen jelentkezhetsz.

Várunk szeretettel!

Rugalmas Erő Chi Kung Workshop - Jelentkezés

Kérjük válassz, az alábbi lehetőségek közül:

Számlázási címet adok meg

Adatvédelem

ÁSZF - Események