Érj el változást az életedben – egyszerű gyakorlatok beépítésével a mindennapjaidba!

Rólunk

Tai Chi, Chi Kung, Taoista gyakorlatok kezdőknek és haladóknak

Főoldal 9 Rólunk

Örömmel tölt el, hogy az oldalamon köszönthetlek!

Ha első alkalommal jársz nálunk, kérlek, olvasd el ezt a néhány sort, amely megkönnyíti a további eligazodást a tartalmak között.

tai-chi-esszencia

Chi Kung

Ha általános egészségmegőrző, betegségmegelőző, karbantartó gyakorlatokat keresel, ha a fiatalságod visszaállítása a cél, akkor neked a CHI KUNG gyakorlatokat javaslom.

Választhatsz:

=

A chi kung oktatóvideók közül,

amelyekből elsajátíthatsz egyes sorozatokat.

=

Csatlakozhatsz az élő, online chi kung foglakozásokhoz,

ahol hetente egyszer átveszünk egy-egy gyakorlatot, foglakozunk a részletekkel, beszélgetünk, felteheted a kérdéseidet, ahol egy támogató közösség része lehetsz.

=

Jelentkezhetsz a chi kung programjainkra,

workshopra, táborba, szemináriumra, ahol csoportfoglalkozások keretében tanulhatsz.

=

Elvégezheted a chi kung oktató képzésünket.

Tai Chi kezdőknek

Ha Tai Chit szeretnél tanulni és kezdő vagy, akkor kérlek, a Yang Tradicionális Forma csomagot válaszd.

Ez a 103 mozdulatból álló Forma az alap, kiindulás minden továbbihoz. Ebben a csomagban hetente kapsz egy-egy oktatóvideót. Látogathatod a tai chi edzéseket, ahol segítséget és támogatást kapsz a továbblépéshez.

=

Yang Családi Tradicionális Forma

Oktató videó hetente, edzések látogatása.

Tai Chi haladóknak

Ha Tai Chit tanulsz, haladó vagy, és szeretnél tovább lépni, jobban elmélyülni a művészetben, akkor javaslom a tradicionális utat követve, ismerkedj meg a Yang Kard Formával, illetve a Páros-gyakorlatokkal.

Szintén javaslom a rövidebb formák elsajátítását. Elsősorban az „Essential” Forma 22 mozdulatát, a Yang Tai Chi Kung, 10 mozdultból álló formagyakorlatát, és a „Senior” Formát ajánlom. Mindegyik forma más-más hangsúllyal készült, és a tai chi gyakorlásának és felfedezésének egy-egy aspektusát segíti.

Javaslom továbbá kiegészítésként a Yang Stílusú legyező 18 mozdulat formát, valamint a Dong Yue Tai Chi rövidbot formát, amelyek kiválóan egészítik ki a pusztakezes formák gyakorlását, fejlesztik a koordinációt, könnyen taníthatóak, és szó szerint színesítik a tai chi tapasztalatainkat. Fontosnak tartom a továbblépéshez, hogy megismerkedj a Tai Chi Nei Kung alapjaival is.

Továbbá javaslom számodra az intenzív programokon való részvételt, így nemzetközi szemináriumokon, táborokban, speciális kurzusokon, mint alkalmazás, tai chi bot, lökő-kezek.

=

Yang Tai Chi Alap Nei Kung

=

Yang Kard Forma

=

"Essential Tai Chi Forma

=

Yang Tai Chi Legyező Forma

=

Yang Family Tai Chi Kung

=

Senior Tai Chi Forma

=

Dong Yue Tai Chi Bot Forma

=

Tai Chi Oktató Képzés

=

Programok, Kurzusok

Taoista művészetek

Ha a Taoista művészetekkel szeretnél mélyebben megismerkedni, a gondolati és filozófiai háttér érdekel, ha mélyebb szellemi bepillantás fontos számodra, ha a mindennapi életben felhasználható alapelvek érdekelnek, akkor számodra a „Belső Út” a Tao, az áramlás útja videoprogramot javaslom, és azt, hogy vegyél részt a Tao-beszélgetésekben, ahol megismerkedhetsz és beszélgethetsz hozzád hasonló érdeklődésű és gondolkodású emberekkel, illetve keresd fel a Youtube csatornánkat is, ahol még több információt találhatsz az elméletekről.

=

Az Áramlás Újta Program

=

Tao - Beszélgetések

Egyéni út

Ha pedig saját utat jársz, egyéni megközelítésre vágysz, kérlek, keresd az egyéni konzultációk lehetőségét.

=

Személyes, videó konzultáció