“Aki bízik önmagában, elnyeri mások bizalmát.”

Vadas Mihály

Yang Yajian

“Mindig érdekelt az energia és a tudat, valamint a test kapcsolata. Egyre világosabbá vált számomra, hogy a mélyebb összefüggések érdekelnek.”

“Tai Chi-t tanulni nem könnyű dolog, de ha megtaláljuk a megfelelő mestert, fantasztikus világ tárul fel előttünk.”

A tai chi mellett fő tevékenysége kelet és nyugat hagyományait, eredményeit ötvözve egy olyan gyakorlati módszer kidolgozása, amely a legkorszerűbb módon segít a 21. század emberének a személyiségintegrációban, a helyes kapcsolatok kialakításában, a megfelelő tapasztalatok, a „saját élmény” megszerzésében, a harmónia és egyensúly megtalálásában, a teljesség megélésében.

A Színház és Filmművészeti Főiskola Tv – rendező szakán diplomázott. Több mint 30 évet dolgozott főleg a Magyar Televízióban, mint rendező, producer, főszerkesztő, programigazgató.

Tai Chi-t több mint 35 éve tanul és tanít.

CÉL

“A Tai Chi célja: a felébredést segíteni magunkban és másokban is.”

Az elmúlt évek, évtizedek alatt több ezer főt oktatott. Sokakat inspirált saját tai chi útjuk megtalálásában. Több szemináriumot, nemzetközi szemináriumot, edzőtábort vezetett Magyarországon és külföldön. Több könyvet publikált, számtalan újságcikket írt, rengeteg interjút adott, szerepelt különböző tv műsorokban. Több oktató videót készített. Megszervezte és létrehozta a Tai Chi Fesztiválokat Magyarországon, részt vett a tai chi versenyek lökő-kéz kategóriáinak bevezetésében, és aktívan versenyzett.

Hazai versenyeken, Magyar Bajnokságokon, OB – n több mint 24 első helyezést, Európa Bajnokságokon 1 első, 3 második és 4 harmadik helyet, Európa Kupán 3 első és 1 harmadik, Világ Kupán 5 első, 2 második, 5 harmadik helyet, Világ Bajnokságokon 1 első, 1 második, 3 harmadik helyet, nemzetközi versenyeken 7 első, 4 második helyet szerzett.

2001- ben a Magyar Kung Fu Szakszövetség az év sportolójának választotta. Tanítványai hazai és nemzetközi versenyeken több mint 300 érmet nyertek.

POZITÍVRA HANGOL

„Több évtizede tanulok, tanítok és kutatok egy kínai művészetet, és ez a Tai Chi, ami az általam ismert rendszerek közül egyben a leghatékonyabb egészségmegőrző, betegségmegelőző és személyiségfejlesztő módszer is. A harmónia az egyensúly, az energiák kiegyenlítésének leghatásosabb módszere. Pozitívra hangol és felemel.”

Mesterei között világszerte ismert és méltán elismert neveket találunk. Tapasztalatszerzése során a tai chi művészetének különböző aspektusait tanulmányozta. A tradicionális átadás és hagyomány ugyanúgy érdekli, mint a fegyverek használata, az állómeditációk, a páros gyakorlatok, vagy a művészet mélysége, filozófiai, metafizikai háttere, alkalmazhatósága, működése.

2007 óta a Yang Family Tai Chi rendszerét tanulmányozza és tanítja. 2017 óta Yang Jun Mester fogadott tanítványa.

Tanulj Tai Chit Online!