Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándék köny

Vadas Mihály: Belső erő című könyve

Főoldal 9 Ajándék könyv – Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk a Belső erő című, letölthető könyvvel!

Az élet és az erő nem annyira bennünk van, mint inkább átáramlik rajtunk. Ennek az erőnek a forrása kiapadhatatlan, és nekünk módunk van csatlakozni ehhez az erőhöz. A belső erő ennek a rajtunk átáramló energiának, erőnek a jelenléte.

Belső erő, Energia, Egység, A fa ereje, Dinamika, Belső átalakulás, Tai Chi Chuan, Testtartás, A nyolc követelmény, Az öt vonal, A három íj, A kör

A gyakorlásról, Összekapcsolódás, Egyensúly, Yin és Yang, Fókusz, A légzésről, Belső állapot, Gyakorlati tanácsok

BELSŐ ERŐ

“sokkal könnyebb megtapasztalni”
Gyakran nehéz megérteni, mi is az a BELSŐ ERŐ, viszont sokkal könnyebb megtapasztalni. A magyarázatok sokfélék lehetnek, másképp áll hozzá a tudomány, a pszichológia, az indiai vagy a kínai hagyomány, mégis lényegét tekintve ugyanarról beszélnek; arról, amit saját élményeinkre támaszkodva mi is felismerhetünk.

Hogy hogyan?

A taoisták kikísérletezték, kifejlesztették azt a gyakorlattípust, amelynek segítségével a legkönnyebben és leghatékonyabban juthatunk el a belső erő megértéséhez. Ez a gyakorlat a faállás-meditáció.

Hírlevél

100 % személyiségfejlesztés | 0 % spam

Ajándék

Vadas Mihály – Belső erő – Az egyik leghatásosabb egészségmegőrző mód.

Információ a programokról

Időnként tájékoztatunk az aktuális programokról, tanfolyamokról, hogy csatlakozhass hozzánk, ha szeretnél velünk gyakorolni.