Egy különleges Tai Chi hét

Tai Chi Bot és Tai Chi Alkalmazás workshop

2023. március 21 – 25., Budapest

Főoldal 9 Programok 9 Tai Chi Bot, Yong Fa szeminárium

A szemináriumot vezeti: Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini

1996-ban találkozott az igazi Yang családi Tai Chi Chuannal Yang Zhen Duo és Yang Jun magymesterek tanításai révén.

1999 óta a római Yang Chengfu Tai Chi Chuan Központ igazgatója, 2003-tól pedig az IYFTCCA és az Olasz Tanárok Akadémiájának nemzeti igazgatója. 2012 augusztusában Yang Jun nagymester és Fang Hong mester kilenc tanítványának első csoportjába került, 2015 áprilisában pedig a Nemzetközi Yang Családi Tai Chi Chuan Szövetség vezető oktatója lett.

Harcművészeti tapasztalatai: judó, Ju Jitsu, Wado Ryu Karate, Kung Fu, Shaloin, Wing Chun és Dao Yin, Pa Kua Chang, Yang stílusú Tai Chi Chuan, Kick Boxing, Thai Boxing.

A harcművészetek mellett kedveli és tanulmányozza a keleti vallásokat és filozófiákat, a Dao Yin-t, a hagyományos kínai orvoslást és az életet. Elmélyült a Zen meditációban. Szereti az embereket, a természetet, a kreatív szépséget, a jó zenét, a békét és a csendet.

Tai Chi Bot szeminárium

2023. március 21–23., Budapest, Margitsziget

Ritkán adódik lehetőség a Tai Chi Bot használatának elsajátítására. Egyrészt a legtöbb stílusnak már nem része a fegyveres oktatás, másrészt a mesterek is ritkán vezetnek tai chi bot szemináriumot. A Yang Családi Tai Chi Chuan szerves része a rugalmas bottal végzett gyakorlás, és szorosan kapcsolódik a lökő – kéz tanulásához is.

Most megismerheted azokat az egyéni gyakorlatokat, amelyek főleg az erőkibocsátás elsajátításához kapcsolódnak, és amelyek hangsúlyozzák a derék és a helyes koordináció szerepét. A tai chi bot használata során páros – gyakorlatokat tanulhatsz valamint a bot kezeléséhez köthető harcművészeti alkalmazásokat is. Tai Chi stílustól függetlenül ajánlom mindenkinek, aki mélyebb bepillantást szeretne nyerni ebbe a különleges művészetbe.

p

Helyszín és ár

Vezeti: Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini

Időpont: 2023. március 21–23.

Helyszín: Budapest, Margitsziget

Ára
220 € / 3 nap, 80 € / nap

Tai Chi Bot és Tai Chi Alkalmazás együtt
330 €

Tai Chi Yong Fa – Alkalmazás

2023. március 24–25., Budapest, Margitsziget

A Tai Chi tanulmányaink során előbb – utóbb találkozunk azzal, hogy megértsük a mozdulatok értelmét, jelentését, ha tetszik harcművészeti tartalmát, ahhoz, hogy még jobban elmélyítsük gyakorlásunkat. A cél nem az, hogy harcművészek legyünk, sokkal inkább az, hogy megértsük ennek a mély művészetnek az alapjait és működését, létrehozói, kifejlesztői eredeti szándékát, a mozdulatok működési mechanizmusát. Hogy tudjuk, mit és miért csinálunk. Ez a megértés visszahat gyakorlásunkra, ha tetszik, így még hatékonyabbá válik, egészségügyi és a személyiség változására kifejtett jó hatásai megsokszorozódnak.

Ezen a két napon a Yang Családi 103 forma elemeinek harcművészeti alkalmazása, a mozdulatok értelmezése, magyarázata a program. A kidolgozott gyakorlatok tiszta forrásból, Yang Chengfu magyarázatai és értelmezése alapján kerültek kifejlesztésre, létrehozásuk során konzultálva és együttműködve Yang Zhenduo és Yang Jun nagymesterekkel. Főleg a Yang stílusú tai chi bármelyik változatát gyakorlóknak javasolt, illetve mindazoknak, akiket érdekel a mélyebb megértés, és a tai chi harcművészeti oldala.

p

Helyszín és ár

Vezeti: Shifu Yang Ming: Claudio Mingarini

Időpont: 2023. március 24–25.

Helyszín: Budapest, XXII. Közgazdász utca

Ára
150 € / 2 nap, 80 € / nap

Tai Chi Bot és Tai Chi Alkalmazás együtt
330 €

Jelentkezés

Tai Chi Bot és Tai Chi Yong Fa Workshop

Jelentkezés a Tai Chi Bot és/vagy Tai Chi Yong Fa szemináriumokra

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

Adatvédelem

06 30/445-0800

Vadas Mihály

info@vadasmihaly.com

Vadas Mihály