Yang Family

Tai Chi Oktatás Telkiben

Kezdő csoport indul: 2023. október 11-től

A Taijiquan egyszerűen jólesik. Ezért ha valami nem esik jól – gyakorlás közben -, az nem Taijiquan.

Yang Family Tai Chi Chuan Oktatás indul Telkiben

Figyelem – Energia – Cselekvés

Néhány éve egy nagy kihívást jelentő helyzet állt elő az életemben. Személyes veszteséget éltem át, ami után sok minden megváltozott. Az első idők komoly nehézségei után elindult bennem egy pozitív változási, fejlődési folyamat, ami most is tart. Az életöröm, a lelki béke, a szeretet már jó ideje visszatértek az életembe, a korábbinál is magasabb szinten.

Ebben a fejlődésben az egyik legfontosabb pillér számomra a rendszeres tai chi gyakorlás. Kezdetben már a figyelmem tudatos irányítása a gyakorlás során gyógyítólag hatott. Kiszabadultam a folytonosan zakatoló gondolataimból. Azóta is minden alkalommal élvezem ezt az állapotot. Felszabadító, kikapcsoló, hosszabb távon átalakító.

Ahogy egyre pontosabban tudtam a Tai Chi alapelveket beépíteni a formagyakorlatomba, úgy jelent meg, majd erősödött az energia áramlásának érzése. Fontos szerepe lett a testi, lelki egyensúlyom megtartásában, az életminőségem javulásában.

Vannak tevékenységeink, amiket az Élet teljes gőzzel támogat. Ezeket onnan lehet felismerni, hogy a lét örömét, végtelen nyugalmat és békességet érzünk közben. Gyakran ezt tapasztalom, amikor coachként vagy trénerként támogatom mások fejlődését.

És ilyen nekem a tai chi is. A Jelenben tart és minden pillanatban emlékeztet, mennyire fontos tudatosan bánnom a figyelmemmel. A figyelmet követi az energia, és az energia létrehozza a cselekvést.

Vadas Mihály (Yang Yajian) Yang Family Tai Chi mester táboraiban, szemináriumain tanultam és tanulok, fejlődök folyamatosan. Hálás vagyok, hogy a tanítványa lehetek.

Szeretettel várok mindenkit az edzéseken!

Ardai Zoltán

Információ

Előképzettség nem szükséges. A csatlakozás folyamatos. Mindenkit várunk szeretettel!

Edzések időpontjai

Szerdánként
18.45 – 20.15

Helyszín

Telki Tenisz- és Sportcentrum
Telki, Kórház fasor 20.

p

Oktató

Ardai Zoltán
Tai Chi oktató

Jelentkezés a kezdő Tai Chi edzésekre

Előképzettség nem szükséges. A csatlakozás folyamatos. Várunk szeretettel!

+36 30/548-2224

taichi.zsambekimedence@gmail.com

Jelentkezés

Adatvédelem