Kerülj közelebb önmagadhoz!

Belső Út Program

Energia – Életvezetés

Főoldal 9 Belső út

A „Belső Út Program” az ENERGIA Útja, egy módszer arra, hogy új módon fedezd fel magad, hogy felszabadítsd a benned lévő lehetőségeket.

Kinek is szólnak a „Belső Út” programjai?

Neked, ha nehezen boldogulsz az életedben, ha túl sok a problémád van, ha zűrzavaros helyzetben vagy, ha elakadtál.

A mai életvitelünk sokszor felhalmozódó stresszhez és feszültségekhez vezet. Egyre nehezebben találjuk meg az egyensúlyunkat, egyre nehezebben kezeljük érzelmeinket. Mozgásszegény életmódunk, a számítógép előtt töltött idő, mobil telefonunk képernyőjének bámulása fokozatosan gyengíti természetes vitalitásunkat.

„Ahogy gondolkozol, úgy érzel. Ahogy érzel, úgy sugárzol. S ahogy sugárzol, úgy hatsz.” Abraham

Ma már egyre többen tudják, hogy a hagyományos kínai mozgásművészetek, így a tai chi és a chi kung, olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek képesek helyreállítani egyensúlyunkat, megőrizni egészségünket, kiegyensúlyozni érzelmeinket, lenyugtatni elménket, közelebb kerülni igazi lényegünkhöz.

De ami a legfontosabb, az a gyakorlatok közös nyelve: az energia.

Életünk tudatos teremtésében nagy hangsúlyt helyezünk a gondolkodásunkra és érzelmeinkre, de mindezek eredményére, a belőlünk kiáramló rezgésre, az energiákra kevésbé figyelünk.

A „Belső Út” ezekről az energiákról szól.

Tapasztalatom szerint, a legfontosabb és leghatékonyabb eszközzel dolgozunk, amink csak van: az energiával. Azzal az energiával, ami az Univerzum nyelve.

Miközben felfedezed ezt a közös nyelvet és elindul egy tudatos energiakommunikáció benned, megváltozik az életed. Áramlóvá válik. Egyre több és több ellenállást engedsz el, egyre több lesz benned a megengedés. Megérted a „nem cselekvésben” lévő erőt. Körülményeid változásnak indulnak.

Programjaink

Eszközeink belső munkánk során a taoista gyakorlatok és alapelvek.

Tai chi, chi kung és meditáció. Mindazok a módszerek, amelyek kiállták az évszázadok próbáját, a tudomány igazolja hatásukat, és amelyek ma egyre aktuálisabbak és korszerűbbek.

Amire hívunk a „Belső Út” programjaival az, hogy fedezd fel ezeket a módszereket, tapasztald meg az energiáidat, urald a rezgésedet, találj megoldásokat, kezd el tudatosan teremteni az életedet.

“Mostanában úgy alakult, hogy közelebbről megfigyelhettem egy – egy barátom életét. Olyan barátaimról van szó, akik évtizedek óta a fejlődés és az önismeret útját járják.”

Lépj túl az agyaláson, a fejtörésen, a problémára fókuszáláson, figyelj az energiádra! Legyél önmagad Mestere!

A REZGÉSEMELÉS és az ÁTBILLENÉS szeminárium egymásra épül, ajánlott együtt elvégezni. Az ÁRAMLÁS ÚTJA támogatja a szeminárium programjait, illetve önállóan is elvégezhető.

Rezgésemelés

Szeminárium
Időpont hamarosan…

Ezt a szemináriumot azért hoztuk létre, hogy urald a rezgésed. A program során gyakorlatokkal és elmélettel hasonló arányban foglakozunk.

Átbillenés

Szeminárium

A negatív energiák pozitívra változtatása, intenzív és személyes formában teszik lehetővé, hogy átlépj az előtted álló akadályon, más hozzáállással vezesd az életedet

Áramlás útja

Videó program

Egyszerű alapelvek elsajátításával, hatékony gyakorlatok elvégzésével kerülj a jó érzés és öröm útjára. Megértést, eszközöket kínál ahhoz, hogy áramlóvá váljon az életed.