A nyugalom művészete – Kreatív játék az energiákkal

Faállás meditáció – Oktató videók

2 oktató videó

Elmélet és gyakorlat

8 400 Ft

Főoldal 9 Termék 9 Faállás meditáció – Oktató videók

Vadas Mihály ajánlása

(Yang Yajian)
A Yang Family Tai Chi Chuan magyarországi instruktora

Faállás meditáció – A mozdulatlanság és a nyugalom művészete

Több mint harminc éve tanulok és tanítok Tai Chi–t és taoista művészeteket, így meditációkat is. Tanítványaim tapasztalatai, saját meglátásaim és az érdeklődők visszajelzései megerősítettek abban, hogy szélesebb körben is érdemes megismertetni a belső erő gyakorlatát, a faállás meditációt.

Érdemes felfedezni és e módszer segítségével is elindulni saját utunkon az önismeret és a személyiségintegráció felé.

Amikor először találkoztam ezzel a Faállás meditációval, néhány napig furcsának tartottam. Minden nap gyakoroltam fél órát, de csak nem jött a várva várt hatás. Majd leszakadt a vállam, elmerevedett a lábam. Az állásokat nagyon kellemetlen érzések kísérték. Azután a tízedik napon valami történt. Amikor letelt a fél óra, leginkább azon csodálkoztam, hogy már vége is… Az előző napokban másodpercről másodpercre vánszorgott az óramutató, alig akart véget érni a harminc perc. Most meg csak úgy repült az idő! Meglepő volt, milyen könnyűnek éreztem magam. Sehol a fájdalom. Még a vállaimban sem. Elmém kitisztult. Gondolataim világosak voltak. Minden összhangba került. Boldog és örömteli érzések töltöttek el.

Aznap később feküdtem le, majdnem éjfél körül, ugyanis szokatlanul energikus és éber voltam. Még az sem rontott a hatáson, hogy este több mint két órát a számítógép előtt töltöttem egy bonyolult feladat megoldásával. Sőt! Mielőtt lezártam a gépet, meg kellett állapítanom, hogy a munkámmal milyen sokat haladtam.

Ettől a naptól kezdett el igazán foglalkoztatni, hogy „mi is van ebben a gyakorlatban”. Több évet töltöttem e meditáció elsajátításával. Sok-sok utazás, mester és szakértő segítette gyakorlásomat, útmutatásaik gazdagították tapasztalataimat. Már nagyon régóta vágyat éreztem arra, hogy mindenkivel megosszam ennek a hatékony meditációnak a módszereit.

A faállás-meditációról, ami korábban a kínai hagyományokban a titkos gyakorlatok között szerepelt, szerencsére mára már számos könyv, írás és oktató – videó is napvilágot látott. Sokféle megközelítéssel és filozófiával találkozhatunk.

Most a videókban, illetve a BELSŐ ERŐ című könyvben a legfontosabb alapelvekkel és egy alapgyakorlattal ismerkedhetünk meg. Ez az alapgyakorlat ugyan olyan fontos a tai chi tanulmányaid és megértésed elmélyítésében, mint az önfejlesztésben. Tarts ki, ne add fel, és szeretni fogod.

Faállás meditáció – Oktató videók

Elmélet és gyakorlat, tapasztalatok 2 videóban

Faállás meditáció I. – Oktató videó

5

Láb pozíciók

Láb, lábujjak, térd, vesepont…

5

Fej pozíció

Felfüggesztés, tekintet, szem, száj, nyelv helyzete…

5

Terhelés, súlyelosztás

Felfüggesztés, tekintet, szem, száj, nyelv helyzete…

5

Kezek, ujjak, karok, vállak helyzete

5

Elme és figyelem

Faállás meditáció II. – Oktató videó

5

Az elme lecsendesítése

5

Gyökerezés

5

Légzés, energia-érzékelés

5

Érzékenység

5

Külső nyugalom, belső mozgás

5

Szándék

Így tanulhatsz az otthonodban

Saját online felületet kapsz.

A videók azonnal elérhetővé válnak vásárlás után.

Alaposan körbejárjuk a technikát, alapelveket.

Saját időbeosztásodhoz igazíthatod, hogy mikor és hogyan tanulsz.

A videók bármikor visszanézhetőek.

Már egy hét elengedő ahhoz, hogy új tapasztalatok szülessenek.

Faállás meditáció – Tapasztalat

Gyakorló

Gyakorló

“Misi, 8 brokáttekercs után nagyon erős élményem volt a faállással. Egyedül is sikerült megtalálni azt a belső jó érzést, ahol már nem akaraterőből tartom meg magam, és annyira el tudok lazulni, hogy a vállamban lévő izomfeszülések is eltűnnek. Most ez a legerősebb élmény, hogy az izmaimban megjelenő fájdalom ellenére is képes vagyok a figyelmemmel keresni a még lazább állapotot. Felszabadító élmény, és egy jó gyakorlási terep arra, hogy a személyiség feszkóiból, ellenállásaiból még könnyebben ki tudjak lépni. Azt hiszem ez egy másik út az áramlásba, amit eddig ismertem.”

Megrendelés

Kezdd el a tanulást már ma!

Faállás Meditáció Oktató Videók

Faállás meditáció

Oktató videók

2 oktató videó

Elméleti és gyakorlati tudás

Tanulás saját időbeosztás szerint

Bármikor visszanézhető

8 400 Ft