Tanulj saját időbeosztásod szerint!

Faállás-meditáció – Online Tanfolyam

A nyugalom művészete

8 400 Ft

N

2 oktató videó

N

Az állás elemei részletesen

N

Útmutató a gyakorláshoz

N

Várható tapasztalatok és átlendülés

FAÁLLÁS

a mozdulatlanság és a nyugalom művészete

„Amikor tudatos kapcsolatban állsz belső testeddel, olyan vagy, akár egy fa, amely mélyen gyökerezik a földben.”

BELSŐ ERŐ

Több mint harminc éve tanulok és tanítok Tai Chi–t és taoista művészeteket, így meditációkat is. Tanítványaim tapasztalatai, saját meglátásaim és az érdeklődők visszajelzései megerősítettek abban, hogy szélesebb körben is érdemes megismertetni a belső erő gyakorlatát, a faállás-meditációt. Érdemes felfedezni és e módszer segítségével is elindulni saját utunkon az önismeret és a személyiségintegráció felé.

Amikor először találkoztam ezzel a meditációval, néhány napig furcsának tartottam. Minden nap gyakoroltam fél órát, de csak nem jött a várva várt hatás. Majd leszakadt a vállam, elmerevedett a lábam. Az állásokat nagyon kellemetlen érzések kísérték. Azután a tízedik napon valami történt. Amikor letelt a fél óra, leginkább azon csodálkoztam, hogy már vége is… Az előző napokban másodpercről másodpercre vánszorgott az óramutató, alig akart véget érni a harminc perc. Most meg csak úgy repült az idő! Meglepő volt, milyen könnyűnek éreztem magam. Sehol a fájdalom. Még a vállaimban sem. Elmém kitisztult. Gondolataim világosak voltak. Minden összhangba került. Boldog és örömteli érzések töltöttek el.

ÉBERSÉG ÉS ENERGIA

Aznap később feküdtem le, majdnem éjfél körül, ugyanis szokatlanul energikus és éber voltam. Még az sem rontott a hatáson, hogy este több mint két órát a számítógép előtt töltöttem egy bonyolult feladat megoldásával. Sőt! Mielőtt lezártam a gépet, meg kellett állapítanom, hogy a munkámmal milyen sokat haladtam.

Ettől a naptól kezdett el igazán foglalkoztatni, hogy „mi is van ebben a gyakorlatban”. Több évet töltöttem e meditáció elsajátításával. Sok-sok utazás, mester és szakértő segítette gyakorlásomat, útmutatásaik gazdagították tapasztalataimat. Már nagyon régóta vágyat éreztem arra, hogy mindenkivel megosszam ennek a hatékony meditációnak a módszereit.

A faállás-meditációról, ami korábban a kínai hagyományokban a titkos gyakorlatok között szerepelt, szerencsére mára már számos könyv, írás és oktató – videó is napvilágot látott. Sokféle megközelítéssel és filozófiával találkozhatunk.

Most a videókban, illetve a BELSŐ ERŐ című könyvben a legfontosabb alapelvekkel és egy alapgyakorlattal ismerkedhetünk meg. Ez az alapgyakorlat ugyan olyan fontos a tai chi tanulmányaid és megértésed elmélyítésében, mint az önfejlesztésben. Tarts ki, ne add fel, és szeretni fogod.

Vadas Mihály

FAÁLLÁS-MEDITÁCIÓ

pontosítás és tapasztalatok 2 videóban

Faállás-meditáció I. oktató videó

N

Láb-pozíciók

Láb, lábujjak, térd, vesepont…

N

Fej-pozíció

Felfüggesztés, tekintet, szem, száj, nyelv helyzete…

N

Terhelés, súlyelosztás

Felfüggesztés, tekintet, szem, száj, nyelv helyzete…

N

Kezek, ujjak, karok, vállak helyzete

N

Elme és figyelem

Faállás-meditáció II. oktató videó

N

Az elme lecsendesítése

N

Gyökerezés

N

Légzés, energia-érzékelés

N

Érzékenység

N

Külső nyugalom, belső mozgás

N

Szándék

Tanulj saját időbeosztásod szerint!

Faállás-meditáció – Online Tanfolyam

8 400 Ft