Legyél az energiád mestere!

Chi Kung Oktató Képzés 2024

Chi Kung elmélet, Gerinc Chi Kung, 8 Brokáttekercs Chi Kung, Rövid Tai Chi Sort, Meditációs technikák

Képzés

2024. szeptember - december

Budapest

p

Vadas Mihály

Főoldal 9 Chi Kung Oktató Képzés

Érezd jól magad,  javíts élethelyzeteden, élj egészségesen, tudásodat és tapasztalataidat oszd meg másokkal.

Ha érdekel, mi is az a chi kung,

szeretnél eligazodni a különböző chi kungok között,

szeretnéd megtapasztalni a chi kungok hatását,

szeretnéd megismerni milyen chi kung típusok vannak,

akkor neked szól a CHI KUNG OKTATÓKÉPZÉS programunk.

Lazíts, lélegezz, mosolyogj, létezz!

Chi Kung Oktató Képzés 2022

Hogy kinek ajánlom a chi kungok elsajátítását?

Neked, ha úgy érzed, hogy fizikai aktivitásod csökken, gyengül a memóriád, gyorsabban öregszel mint kellene.

Ha bizonytalan vagy a jövőben, elveszítetted a kapcsolatot önmagaddal, félelmek gyötörnek,
csökken az önbizalmad.

Ha szeretnél többet tudni a chi kung-ról, több gyakorlatot megismerni, több mester tudásával találkozni és megtapasztalni, de nem tudsz folyton utazni és szemináriumokra járni.

Ha mélyíteni és gazdagítani szeretnéd chi kung tudásodat.

Ha szeretnél kilépni a jelenlegi helyzetedből, szeretnél segíteni másoknak, szeretnél egészséges mozgásformákat elsajátítani, oktatóként egzisztenciát építeni, egy jó közösséghez csatlakozni, chi kungot tanítani.

Könnyen elsajátítható és tanítható, hatásos programokat kapsz.

A 40 órás chi kung oktató kézés anyaga

„Az általad kívánt változáshoz nem kell új helyre menned, megváltoztatni a körülményeidet, csak az energiáidat és rezgéseidet kell megváltoztatni.”

Általános Chi Kung elmélet

Gerinc Chi Kung 1-2.

Taoista 8 Brokáttekercs Chi Kung

Faállás meditáció 1-2.

Rövid Tai Chi sor

Belső Mosoly meditáció

Csavaró Chi Kung sorozat

Vizsga

Facebook tanulócsoport

Közös Facebook tanulócsoport a képzés ideje alatt, ahol kérdések és válaszok, megosztott videóanyagok segítik a tanulás folyamatát.

A program vizsgával zárul.

Chi Kung Oktató Képzés tapasztalatok

Annamária

Annamária

“A képzésen tanult technikákkal egy olyan dolgot kaptam amit gyakorlatilag idáig kerestem. Amikor a gyakorlatokat csinálom, olyan energiák szabadulnak fel bennem amit nem is gondoltam volna, hogy vannak. Minél többet gyakorlok annál jobban el tudok mélyülni saját magamban, annál több időt fordítok magamra és ez egy új fény az életemben, amiért hálás vagyok. Nagyon szeretem, hogy olyan izomrészeket is megmozdít és erősít, amiket idáig ennyire „ egyszerűen” nem értem el. Kívülről nagyon egyszerűnek tűnő gyakorlatok olyan koncentrálást igényelnek, amit nem gondoltam volna.”

Váczi Virág

“Jógaoktatóként és gyakorlóként csodálatos dolog egy teljesen más filozófiai, kulturális forrásból ugyanazokat a tanításokat hallani, és megélni, ahogy azok egységgè állnak össze a fejedben.

Az energia uralásának számtalan módja van. Ezek egyike például a jóga. Egy másik a csikung. Ha mindkettőt műveled, eggyel több esélyed van, hogy közelebb kerülj önmagadhoz.

Még csak két napot töltöttem Misi képzèsén, de intravènásan kaptam a csikungot. Nem tudom, hányszor ismételtük el ugyanazokat a mozdulatokat, órákon át, mégsem fáradtam el, inkább csak töltődtem.

Alig várom a folytatást, a többi gyakorlatot, és azt, hogy másoknak is megtaníthassam a chi áramoltatását.

Hálás vagyok, hogy összejött ez a randevú. Egy gyümölcsöző, szép kapcsolat kezdete ez.”

“Az egyik gyakorlás alkalmával beszélt Misi arról, hogy az utat kell megtalálni, és nem a napjainkba beilleszteni a chikungot, hanem a chikungba a többi mást. A chikung, amikor belső önmagunkkal foglalkozunk, az csak valódi lehet. Ezek a szavak úgy hatottak rám, mintha felkapcsolták volna a fejemben a villanyt.”

“A faállást ajánlom mindenkinek a leginkább, mert energetizál, ugyanakkor nyugtat és összerendez. Lekapcsol, kikapcsol, az állás közben ott vagyunk a jelenben, a mostban. Az egyik gyakorlásnál elértem egyfajta testetlenség érzést, ott voltam és mégsem, és ez olyan élmény volt, amit mindenkinek meg kellene tapasztalni.”

“Köszönöm a lehetőséget! Köszönöm, hogy lehetővé tetted számomra a gyógyulást, hogy megmutattad azt az utat, amin járva minőségi életet lehet élni. Zongorázni lehet a különbséget a tanfolyam előtti mozgásom és a mostani között.”

“A 8 Brokát. 20 perc nyugalom, befelé fordulás, mozgás a szabadban a friss levegőn. Ha reggel csinálom rányomja bélyegét az egész napra. Általában nyugodtabb, összeszedettebb vagyok tőle, nehezebb kibillenteni. Ha a nap végén csinálom, feloldódik benne a napi stressz. Nyugodtabb leszek és jobban alszok. Van eleje, folyamata és vége. Megtapasztalható benne az áramlás érzése. Ha az ember jól akarja csinálni folyamatos jelenlétet kíván. Van benne kihívás, mert soha nem tökéletes, mindig ott a fejlődés lehetősége. Fizikailag is van benne kihívás pl. mély állások. Van sikerélmény, mert érezhető, hogy egyre jobban megy. Van utána egy hosszan tartó kellemes testérzet, egy jól eső fáradság, egy kellemes felszabadult érzés. Ha „el akarnám adni” a gyakorlatsort, akkor még azt is hozzátenném, hogy látványos.”

Lukács Gabi

“El kell, hogy mondjam életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe az utazásba. ❤️
Érzem az átalakulást, a traumáktól való megszabadulást. Kezdem érezni az áramlást a hétköznapokban is.

Szóval, köszönöm.”

Magyar-Fekete Tímea

“…Ekkor tudatosodott bennem, hogy az általam létrehozott nyugodt energiák nem csupán rám, de a környezetemben lévőkre is hatással vannak. „Ahogy belül, úgy kívül is”.

Misinek köszönhetően kezdem megérteni, hogyan hat egyszerre az elme a testre és test az elmére. Már nagyon várom a folytatást, az új tapasztalásokat, inspirációkat. Köszönöm, hogy itt lehetek!”

Fábián Bori

“…Vadas Mihályhoz terelődtem, az Ő Chi Kung képzéséhez, és ezen a ponton már nem is igen gondolkodtam. Az első oktatói hétvégén a testem pedig egyből jelzett, köszöni, hogy bevontam, hogy használom, hogy kiegészültem, végre kapcsolódtam vele…. és ez azóta minden egyes gyakorlás alkalmával mélyül… úgy érzem teljesen új dimenziók nyílnak. Végtelenül hálás vagyok, hogy a képzés részese lehetek és Misitől tanulhatok. 🙏 “

“Leghasznosabb számomra, hogy egy jó irányú fejlődésen megyek keresztül. Fizikális, lelki fejlődés, belső nyugalom elérése, amit a chi kung gyakorlatok által elértem. Amióta a chi kung jelen van az életemben, meggyőződtem arról, hogy a testünk, tényleg képes meggyógyítani önmagát.”

“A gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, jó csapatban és egyedül. De nem tudnék kiemelni 1 leghasznosabbat, mert minden gyakorlat, elmélet, alakította a testemet, személyiségemet. Kicsit elcsendesedtem, fizikai fájdalmaim gyakorlatilag minimálisra csökkentek, kevésbé konfrontálódok, könnyebben elengedek dolgokat.”

Csíki Mariann

“Nagyon beindított a chi kung és a tai chi áramlása és csak folyamatosan jönnek és áramolnak bennem a kreatív gondolatok, ötletek.

Sok embertől tanultam már, tényleg kamaszkorom óta, mindig követek valakit és folyamatosan tanulok. Most olyan helyre érkeztem, ahol azt érzem iránymutatásokat kapok önmagam megismerésére. Nem tudom hová vezet az út, csak azt hogy nagyon szeretek rajta járni.

Köszönöm Misi, hogy tiszta forrásból tanulhatunk tőled, és hogy a célod az, hogy mindannyian önmagunk mesterévé váljunk. Nem láttam még hozzád hasonló tanítót.”

“Amiért elkezdtem a képzést az volt, hogy valami újat kerestem valami egészen mást amivel eddig foglalkoztam, kerestem az utam. Ahogy belemélyedtünk a gyakorlatokban illetve az elméletben egyre jobban éreztem, hogy jó helyen vagyok és megérkeztem.”

“Olyan átfogó tudásanyagot kaptunk, amire nem is gondoltam. 15 évvel ezelőtt már jártam egy chi kung tanfolyamra, de az meg sem közelítette ennek a tanfolyamnak az oktatási szintjét. Hálás vagyok, hogy a sors Misihez irányított. Mintha egy belső utazáson is elindultam volna. Kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak, s megértőbbnek érzem magam.”

“Sokáig gondolkodtam, hogy mi a leghasznosabb, mert minden gyakorlat, és instrukció, minden megtapasztalás rendkívül hasznos és fontos volt. A fa állás olyan élményeket adott, amit sose gondoltam volna. A csavarások és a gerinc chikung fizikálisan rendbe tettek…A leghasznosabb azonban az a változás, amit magamban tapasztaltam és tapasztalok. A tudatosság és belső figyelem, a nyugalom és béke. Napközben, a munkám során is figyelek arra, hogy az alhasba lélegezzek; lazítom a vállam, leengedem a mellkast, és az alhasi légzés magától megszületik.”

“Nagyon precíz és minden részletre kiterjedő instrukciókat kaptunk az összes tanult gyakorlatsorra, így biztosítva érzem azt, hogy ezt én is pontosan úgy adom tovább, amilyen magas színvonalon tanulhattuk mi is. Örültem, hogy Taoista elméletet is kaptunk a tanulásunk során, nekem ez adta meg a mélységét az oktatásnak. Örültem, hogy „neikungosan” végeztük a nyolc brokátot és a csavaró mozdulatsort is, így sokkal erősebb és intenzívebb hatású. Felfedezhető volt az is, hogy minél többet tanultunk, annál nagyobb területek nyílnak meg előttünk, a gyakorlatoknak mélysége van: még a legegyszerűbbnek tűnő bemelegítő gyakorlatok is mélyebbek, mint gondoltuk.”

“Megkaptam azt az utat, amit kerestem. Visszakaptam szó szerint a csontom, az izületeim. A tanfolyam elején nem tudtam egy lábon állni egyetlen másodpercig sem, kissé bicegve jártam, nem bírtam leguggolni, a balestemből adódó helyzetek , az egy év jobb lábas gipsz miatt. Elkezdődött a callusképződés, ami gyakorlatilag 15 hónapig csak vegetált a lábamban. Az energiát megtanultam felvenni, hasznosítani, kordában tartani. Tudtam, hogy ez az utam.”

Szívből gratulálunk mindenkinek!

Chi Kung Oktató Képzés 2023
Diploma átadás

Chi Kung Oktató Képzés 2022
Diploma átadás

Információ – Jelentkezés

Chi Kung Oktató Képzés 2024
Budapest

Időpontok

1. blokk - 2024. szeptember 21-22.

szombat – 11.00 – 13.00, 15.00 – 18.00
vasárnap – 10.00 – 13.00, 15.00 – 17.00

2. blokk - 2024. október 19-20.

szombat – 11.00 – 13.00, 15.00 – 18.00
vasárnap – 10.00 – 13.00, 15.00 – 17.00

3. blokk - 2024. november 16-17.

szombat – 11.00 – 13.00, 15.00 – 18.00
vasárnap – 10.00 – 13.00, 15.00 – 17.00

4. blokk - 2024. december 7-8.

szombat – 11.00 – 13.00, 15.00 – 18.00
vasárnap – 10.00 – 13.00, 15.00 – 17.00

Facebook tanulócsoport

Közös Facebook tanulócsoport a képzés ideje alatt, ahol kérdések és válaszok, megosztott videóanyagok segítik a tanulás folyamatát.

Helyszín

Budapest

Budapesten belül a helyszín a létszám függvényében alakul.

A képzés díja

Egy összegben

A teljes képzés díja egyösszegű fizetés esetén: 180 000 Ft

A képzés-díj változtatásának jogát (2024. augusztus 1-ig.) fenntartjuk!

Részletfizetés

Részletfizetés esetén: 4 x 50 000 Ft

A képzés-díj változtatásának jogát (2024. augusztus 1-ig.) fenntartjuk!

Jelentkezés

A Chi Kung Oktató Képzésre az info@vadasmihaly.com e-mail címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz. A továbbiakban emailen vesszük fel veled a kapcsolatot és értesítünk, a Facebook csoportról, stb…

Várunk szeretettel!

Jelentkezés - Chi Kung Oktató Képzés 2024

Fizetés

Fizetés módja

Számlázási címet adok meg

Adatvédelem